Μάθετε Γερμανικά εύκολα με τη μέθοδο Deutsch-interaktiv Η μέθοδος Deutsch-interaktiv είναι αποτέλεσμα πολύχρονης διδακτικής εμπειρίας και ακαδημαϊκών σπουδών στη γλωσσολογία της Γερμανικής Γλώσσας.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Μανώλης Γιαννακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Αποφοίτησε από το Κλασικό Λύκειο Αναβρύτων το 1995. Φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Albert-Ludwig-Univerität στο Freiburg της Γερμανίας.

Το 2001 απέκτησε τον ακαδημαϊκό τίτλο Magister Artium στη Γερμανική Γλωσσολογία και Ιστορία της Νεότερης Γερμανικής Λογοτεχνίας. Θέμα της μεταπτυχιακής εργασίας αποτέλεσε η ανάπτυξη της γλώσσας στο παιδί και οι βιολογικοί καθώς και κοινωνικοί παράγοντες που την επηρεάζουν. Το 2003 μετά την επιτυχή συμμετοχή σε ερευνητική ομάδα του Νευρογλωσσολογικού Εργαστηρίου του Albert-Ludwig-Univerität απέκτησε την ειδίκευση του κλινικού γλωσσολόγου.

Έκτοτε ασχολείται με τη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας σε όλες τις μορφές της, αναπτύσσοντας το σύστημα Deutsch-Interaktiv.
© Copyright 2009. All rights reserved. Deutsch-Interaktiv. Powered by the Rocket